WedgeView Country House & Spa

Rob van Weelde is de eigenaar van dit uiterst comfortabele Bed & Breakfast Hotel in de direkte omgeving van het pittoreske Stellenbosch en op slechts 20 minuten rijden van het vliegveld van Kaapstad.

Het Country House

Wedge view Country House & Spa is een exclusief, landelijk gelegen landhuis dat naast zijn aantrekkelijke ligging met uitzicht op de omliggende wijn velden en bergen ook nog eens naadloos aansluit bij ons Zonneweelde wijn verhaal. In minder dan een uur rijdt u de Slanghoek Vallei in en kunt u een bezoek brengen aan ds Slanghoek Winery waar de Zonneweelde Range wordt geproduceerd.

Het hotel heeft 18 zeer luxueuze suites inclusief een aantal fraaie family cottages. Vanuit elk van deze smaakvol ingerichte kamers heeft u een adembenemend uitzicht over de omgeving. In de omvangrijke tuin kunt u heerlijk ontspannen op de aanwezige ligbedden of verkwikking zoeken in het prachtige zwembad. En voor de ultieme ontspanning kunt u een bezoek brengen aan de Spa, waar u kunt kiezen uit verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Wedge view Country House & Spa is ean fantastisch verblijf voor mensen die de vele mogelijkheden van deze regio willen ontdekken. Kaapstad, het strand, de wijnboerderijen, de Kaap-Hollandse huizen, de golfbanen, alles is in de directe omgeving aanwezig. Voor hen die graag een balletje willen slaan, de banen Stellenbosch en Devondale liggen op een kwartier verwijderd van het domein. Om de fraaie Erinvale GolfClub te bereiken moet u 25 minuten uittrekken. Dit zijn zo slechts enkele van de velemogelijkheden om uw verblijf te veraangenamen.

Gezien de beperkte hoeveelheid kamers is het verstandig ruim van te voren te reserveren.

Telefoon +27 21 8813525 / Mobile +27 (0) 795268093
E-mail: info@wedgeview.co.za

Meer informatie kunt u vinden op www.wedgeview.co.za